پيشگيري از بيماري در مسافرت با رعايت توصيه هاي غذايي و دارويي
پيشگيري از بيماري در مسافرت با رعايت توصيه هاي غذايي و دارويي كارشناس دارويي معاونت غذا و دارو بيرجند در برنامه زنده تلوزيوني سيب سلامت گفت: با رعايت نكات ايمني و توجه به توصيه هاي غذايي و دارويي در مسافرت از ابتلا به بيماري جلوگيري كنيم.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، مهندس صادق عليزاده در برنامه در برنامه زنده تلوزيوني سيب سلامت سيماي خراسان جنوبي با اشاره به آغاز فصل مسافرت هاي تابستاني گفت: با رعايت نكات ايمني و توجه به توصيه هاي غذايي و دارويي در مسافرت از ابتلا به بيماري جلوگيري كنيم.

وي به لزوم مصرف آب آشاميدني سالم، تهيه غذا براي يك وعده، تهيه غذا از رستوران هاي داراي پروانه بهداشتي و توجه به نكات ايمني در مصرف كنسروها اشاره كرد و افزود: براي جهت جلوگيري از مسموميت با سم بوتوليسم ضروري است به دستورالعمل نحوه مصرف كنسروجات كه بر روي ليبل آنها درج گرديده توجه شود.

كارشناس دارويي معاونت غذا و دارو بيرجند بر لزوم همراه داشتن داروهاي افراد بيمار تاكيد كرد و ادامه داد: بهتر تا در صورت داشتن برنامه مسافرت طولاني قبل از مسافرت با مراجعه به پزشك از ميزان و مقدار داروهاي مصرفي در مسافرت اطمينان حاصل شود.

گفتني است در ادامه اين برنامه در مورد مسموميت هاي خانگي و پرهيز از تركيب انواع محصولات شوينده و پاك كننده از جمله وايتكس با جوهر نمك و همچنين علائم و نشانه هاي مسموميت بحث گرديد.

پايان خبر/

 
منبع: معاونت غذا و دارو تعداد بازدید: 54 تاریخ درج: 1397/04/12
تاريخ چاپ:
۱۳۹۷ شنبه ۲۸ مهر
Powered by DorsaPortal