در خصوص لزوم استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار و تخم مرغ مایع پاستوریزه در فرآورده های غذایی
در خصوص لزوم استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار و تخم مرغ مایع پاستوریزه در فرآورده های غذایی
جهت مشاهده کامل خبر  اینجا  را کلیک فرمایید.
منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
21
تاریخ:
1395/06/06
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
 
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal