برگزاري دوره آموزشي عملي ميكروبيولوژي در محل آزمايشگاه كنترل مواد غذايي
دوره آموزشي ميكروبيولوژي براي سه شاخص كمپيلو باكتر، ليستريا و يرسينيا در محل آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، دوره آموزشي ميكروبيولوژي تخصصي در زمينه تشخيص و جدا سازي ميكرواورگانسم هاي كمپيلو باكتر، ليستريا و يرسينيا از فراورده هاي لبني و گوشتي به صورت عملي در محل آزمايشگاه كنترل موادغذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو بيرجند برگزار شد.

 

بر اساس اين گزارش دكتر محمد خضري مدير گروه بخش ميكروبيولوژي معاونت غذا و دارو مشهد در اين دوره آموزشي به مدت 4 روز آموزش هاي لازم را به صورت عملي براي كارشناسان آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو ارائه داد.

 

انتهاي پيام/

منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
67
تاریخ:
1397/10/02
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal