راه انداري آزمون تشخيص تقلبات و تعيين خلوص روغن ها در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي
راه اندازي روش تشخيص تقلبات و تعيين خلوص روغن هاي مصرفي خانوار در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي بيرجند
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، در راستاي اجراي سياست هاي سازمان غذا و دارو در خصوص كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن ها و چربي ها آزمون تعيين پروفايل اسيدهاي چرب در روغن ها به روش كروماتوگرافي گازي در دستور كار آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي اين معاونت قرار گرفت.

مدير در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي بيرجند گفت: روش آناليز پيشرفته كروماتوگرافي گازي بي شك يكي از روشهاي نوين و جديد در تشخيص و بررسي ذرات ميكرو و ماكرو در صنايع غذايي مي باشد.

مهندس زهره كاميار خاطرنشان كرد: با  برگزاري اين دوره آموزشي و راه اندازي دستگاه گاز كروماتوگرافي (GC) امكان بررسي و تشخيص تقلبات در روغن ها و فراوده هاي لبني در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو بيرجند فراهم گرديده است.

پايان پيام/

منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
23
تاریخ:
1397/10/18
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal