برگزاري كارگاه آموزشي روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي
كارگاه آموزشي روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي ويژه كارشناسان نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، كارگاه آموزشي آشنايي با روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي ويژه كارشناسان نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي امروز 28 آبان در محل سالن جلسات معاونت غذا ودارو برگزار شد.

بر اساس اين گزارش در اين كارگاه آموزشي كه بالغ بر 30 نفر از كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي ، آزمايشگاه كنترل مواد غذايي معاونت غذا و دارو بيرجند و همچنين كارشناسان نظارت بر مواد غذايي شبكه هاي بهداشت و درمان حضور داشتند مباحث و موضوعات مرتبط با روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي توسط خانم دكتر زينلي تدريس شد.

انتهاي پيام /

منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
34
تاریخ:
1397/11/28
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal