برگزاري كارگاه آموزشي مديريت ايمني مواد غذايي ISO22000 و HACCP
كارگاه آموزشي مديريت ايمني مواد غذايي iso22000 و HACCP در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.
ه گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، كارگاه آموزشي مديريت ايمني مواد غذايي iso22000 و HACCP ويژه كارشناسان نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي در محل سالن جلسات معاونت غذا ودارو برگزار شد.

بر اساس اين گزارش در اين كارگاه آموزشي كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي و همچنين كارشناسان نظارت بر مواد غذايي شبكه هاي بهداشت و درمان استان به مدت 2 روز آموزش هاي مقدماتي لازم را در خصوص مباحث مرتبط با مديريت ايمني مواد غذايي iso22000 و HACCP فرا گرفتند.

گفتني است؛ مباحث علمي اين دوره توسط آقاي دكتر فلاح سرمميز كميته FSMS دانشگاه علوم پزشكي ايران تدريس گرديد.

انتهاي پيام/

 
 
 
 
منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
77
تاریخ:
1398/09/19
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal