بخش شيمي



بخش شيمي :

در اين بخش ضوابط و قوانين كار بر اساس جديدترين استانداردهاي مربوط به هر كدام از نمونه هاي ارسالي تعيين مي شود و پس از آزمايش و نتيجه گيري و ثبت نتايج در دفاتر توسط كارشناس مربوطه برگه نتايج آزمونها تكميل و پس از تاييد مسئول بخش به قسمت اداري ارسال ميگردند

از عمده ترين روشهاي آزمون تخصصي اين بخش ميتوان به استخراج و اندازه گيري چربي و پروتئينٰ، درجه خلوص مواد قندي و گلوتن آرد با به كار گيري تجهيزات تخصصي مانند دستگاه سوكسله، روتاري،كجلدال، پلاريمتر و گلوتن ايندكس نام برد.

نمونه هايي كه در اين بخش ها مورد آناليز قرار گرفته اند به شرح زير مي باشد :

v لبنيات : انواع فرآورده هاي شيري شامل پنير - خامه - بستني شير- دوغ - ماست و...

v غلات و فرآورده هاي آردي: آرد- انواع ماكاروني بيسكويت - كيك و كلوچه - بلغور حجيم شده و...

v فرآورده هاي گوشتي : انواع سوسيس- كالباس - همبرگر - و غذاهاي پروتئيني آماده و...

v ادويه و چاشني: انواع ادويه جات - افزودني ها - سركه- آبليمو و انواع سس و....

v صنايع بسته بندي: انواع فرآورده هاي بسته بندي شده از جمله : خشكبار- حبوبات - سبزجات خشك ... سويا و

v نوشيدني ها : انواع نوشابه - شربت - ماء الشعير - عرقيات و...

v روغن : انواع روغن هاي جامد ومايع تصفيه شده - كره - انواع روغن خام و ...

v مواد قندي : مرباجات-ژله- پودرهاي شربت آماده ، پاستيل - آبنبات- آدامس و...

v كنسروها : انواع كنسروهاي گوشتي و غير گوشت

تاریخ به روز رسانی:
1398/03/05
تعداد بازدید:
2524
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal