واحد ثبت و پيگيري شكايات 1

واحد ثبت و پيگيري شكايــــــــــات

نام رسته: كنترل مواد خوردني،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
سمت سازماني: كارشناس مواد خوراكي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
تعداد افراد:
يك نفر ا

رديف

شرح وظايف

1

ثبت وپيگيري شكايات واصله از (بهداشت محيط – شبكه هاي بهداشت – ساير دانشگاهها و....) بر اساس دستورالعمل مربوطه

2

پاسخگويي به سامانه اطلاع رساني

3

انجام برنامه هاي عملياتي ابلاغ شده و ارائه گزارش عملكرد ماهيانه ، 3 ماهه و ....

4

انجام ساير امور محوله

رديف

جدول مهارتها و آموزشهاي مورد نياز در طول مدت خدمت

1

اشنايي ضوابط ، قوانين و دستور العمل هاي مرتبط با فعاليت هاي انجام شده

2

آشنايي با مهارت هاي ICDL و نرم افزار اتوماسيون اداري

3

GMP ، HACCP ، ISO 22000آشنايي با اصول

4

آشنايي با روش هاي بازرسي

5

طي دوره هاي آموزش ضمن خدمت مطابق الزامات تعيين شده

6

آشنايي با برنامه ريزي استراتژيك

7

آشنايي نسبي با تكنولوژي تهيه و ساخت مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي

8

آشنايي نسبي با زبان انگليسي
كارشناس:
مهندس مينو خالصي مقدم
تلفن:
8825729
تاریخ به روز رسانی:
1398/03/12
تعداد بازدید:
953
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24
Powered by DorsaPortal