صادرات و واردات
logo food
 

واحد صادرات و واردات

نام رسته: كنترل مواد خوردني،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
سمت سازماني: كارشناس مواد خوراكي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
تعداد افراد:

يك نفر

رديف

شرح وظايف

1

بررسي مدارك متقاضيان ثبت سفارش و ترخيص كالاهاي وارداتي صدور مجوز و اعلام نواقص

2

بررسي مدارك متقاضيان صادرات وانجام اقدامات و صدور گواهي بهداشت مربوطه

3

انجام بازديد هاي مربوط به ترخيص كالا  و اقدامات لازم در خصوص نمونه برداري و ارسال نمونه ها و مدارك ملزوم

4

انجام بازديد هاي مربوط به صادرات و اقدامات لازم در خصوص نمونه برداري و ارسال نمونه ها و مدارك ملزوم

5

انجام برنامه هاي عملياتي ابلاغ شده و ارائه گزارش عملكرد ماهيانه ، 3 ماهه و ....

6

انجام ساير امور محوله

رديف

 جدول مهارتها و آموزشهاي مورد نياز در طول مدت خدمت

1

تسلط بر ضوابط ، قوانين گمركي وصادرات وواردات و دستور العمل هاي مرتبط با فعاليت هاي انجام شده

2

  آشنايي با مهارت هاي ICDL و نرم افزار اتوماسيون اداري

3

GMP ، HACCP ، ISO 22000آشنايي با اصول  

4

آشنايي با روش هاي بازرسي 

5

طي دوره هاي آموزش ضمن خدمت مطابق الزامات تعيين شده 

6

آشنايي با برنامه ريزي استراتژيك  

7

آشنايي نسبي با تكنولوژي تهيه و ساخت مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي  

8

آشنايي نسبي با زبان انگليسي
كارشناس:
مهندس امير حجت طوفاني نژاد
تلفن:
32395730
تاریخ به روز رسانی:
1398/03/12
تعداد بازدید:
115
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal