امور شبكه ها
logo food
 

واحد امور شبكه ها

نام رسته: كنترل مواد خوردني،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
سمت سازماني: كارشناس مواد خوراكي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
تعداد افراد: سه  نفر

رديف

شرح وظايف

1

ارزشيابي و نظارت  شبكه هاي بهداشت ودرمان 

2

بررسي نهايي چك ليست برنامه هاي پيشنيازي prps شبكه ها

3

بررسي برنامه هاي عملياتي شبكه ها

4

برگزاري جلسات ويژه مديران شبكه ها و كارشناسان اداره غذا

5

انجام بازديد هاي موردي از شبكه هاي بهداشت ودرمان با همكاري ساير واحدها

6

جمع آوري آمار عملكرد ماهيانه شبكه ها و ارسال به واحد آمار

7

پيگيري كليه مكاتبات مربوط به امور شبكه ها

8

انجام برنامه هاي عملياتي ابلاغ شده و ارائه گزارش عملكرد ماهيانه ، 3 ماهه و ....

9

انجام ساير امور محوله

رديف

جدول مهارتها و آموزشهاي مورد نياز در طول مدت خدمت

1

تسلط بر ضوابط ، قوانين و دستور العمل هاي مرتبط با فعاليت هاي انجام شده

2

آشنايي با مهارت هاي ICDL و نرم افزار اتوماسيون اداري

3

GMP ، HACCP ، ISO 22000آشنايي با اصول

4

آشنايي با روش هاي بازرسي

5

طي دوره هاي آموزش ضمن خدمت مطابق الزامات تعيين شده

6

آشنايي با برنامه ريزي استراتژيك

7

آشنايي نسبي با تكنولوژي تهيه و ساخت مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي

8

آشنايي نسبي با زبان انگليسي
تاریخ به روز رسانی:
1398/03/11
تعداد بازدید:
137
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal