امور شبكه ها
logo food
 

واحد امور شبكه ها

نام رسته: كنترل مواد خوردني،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
سمت سازماني: كارشناس مواد خوراكي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
تعداد افراد: سه  نفر

رديف

شرح وظايف

1

ارزشيابي و نظارت  شبكه هاي بهداشت ودرمان 

2

بررسي نهايي چك ليست برنامه هاي پيشنيازي prps شبكه ها

3

بررسي برنامه هاي عملياتي شبكه ها

4

برگزاري جلسات ويژه مديران شبكه ها و كارشناسان اداره غذا

5

انجام بازديد هاي موردي از شبكه هاي بهداشت ودرمان با همكاري ساير واحدها

6

جمع آوري آمار عملكرد ماهيانه شبكه ها و ارسال به واحد آمار

7

پيگيري كليه مكاتبات مربوط به امور شبكه ها

8

انجام برنامه هاي عملياتي ابلاغ شده و ارائه گزارش عملكرد ماهيانه ، 3 ماهه و ....

9

انجام ساير امور محوله

رديف

جدول مهارتها و آموزشهاي مورد نياز در طول مدت خدمت

1

تسلط بر ضوابط ، قوانين و دستور العمل هاي مرتبط با فعاليت هاي انجام شده

2

آشنايي با مهارت هاي ICDL و نرم افزار اتوماسيون اداري

3

GMP ، HACCP ، ISO 22000آشنايي با اصول

4

آشنايي با روش هاي بازرسي

5

طي دوره هاي آموزش ضمن خدمت مطابق الزامات تعيين شده

6

آشنايي با برنامه ريزي استراتژيك

7

آشنايي نسبي با تكنولوژي تهيه و ساخت مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي

8

آشنايي نسبي با زبان انگليسي
تاریخ به روز رسانی:
1398/03/11
تعداد بازدید:
795
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24
Powered by DorsaPortal