EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين
1394/02/28 ارائه مقاله معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در دومين كنفرانس بين المللي امنيت انساني در غرب آسيا
ارائه مقاله معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در دومين كنفرانس بين المللي امنيت انساني در غرب آسيا

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو ، مقاله « ترويج بهبود ايمني مواد غذايي ازمزرعه تا سفره» توسط خانم دكتر ناصري معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در دومين كنفرانس بين المللي امنيت انساني در غرب آسيا ارائه گرديد.

بر اساس اين گزارش در چكيده اين مقاله آمده است:

مهمترين عامل تندرستي استفاده از غذاي سالم و ايمن است و اين امر اتفاق نمي افتد مگر با مسئوليت مشترك

دست اندركاران زنجيره مواد غذايي از كشاورزان، توليدكنندگان تا فروشندگان و مصرف كنندگان. غذاي ناايمن و آلوده

در جهان موجب مرگ 2 ميليون نفرو در ايران 35000 نفر در سال مي شود. بد نيست بدانيم % 20 از كل جمعيت جهان دچار بيمار يهاي ناشي از غذا م يشوند كه از اين ميزان نيم درصد آنها دچار مرگ و مير مي شوند. ايمني مواد غذايي علي رغم تلاش هايي كه توليد كنندگان و دست اندركاران صنعت غذا و سازما نهاي دولتي ناظر به عمل مي آورند باز هم دچار چالش هاي قابل توجهي است. مصرف آفت كشها ، آنتي بيوتيك ها ، داروهاي دامي و هورمو نها در توليد مواد غذايي افزايش چشمگيري داشته كه منجر به اثرات سوءِ انكار ناپذيري بر سلامت انسان از جمله بروز انواع ناهنجاريهاي مادرزادي و سرطانها بويژه در كودكان شده است. جهت ارتقا سطح ايمني مواد غذايي بايست به صورت كلان و فرا بخشي به موضوع نگريست. بر اساس برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي جمهوري اسلامي و همچنين نقشه جامع علمي سلامت كشور، ايمني غذا در اولويتهاي رده اول امنيت و ايمني سلامت كشور قرار گرفته است كه راهكارهاي سازنده اي را ميتوان پيگيري نمود:

-1 كاهش مصرف بي رويه سموم شيميايي و حمايت از روش هاي مبارزه بيولوژيك در مقابله با آفات.

-2 حمايت از ايجاد سيستمهاي كنترل باقيمانده سموم و داروهاي دامي در محصولات.

-3 راه اندازي سيستم پايش بيمار يهاي ناشي ازغذا.

-4 باز تعريف و ساماندهي مجدد گردش كار ملي و تقسيم ماموريت هاي مراكز و سازما نهاي دست اندركار سيستم ايمني غذا.

-5 حمايت از پروژههاي پياده سازي سيستم هاي تضمين.

-6 اصلاح كاركرد سيستم نظارت و كنترل ايمني مواد غذايي از حالت كنترل محصول به حالت كنترل فرآيند.

جهت مشاهده كتابچه خلاصه مقاله اينجا كليك نماييد.

تعداد بازدید: 42
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
خراسان جنوبي- بيرجند- خيابان معلم- ميدان مادر - معاونت غذا و دارو
تلفن: 32395700-056     دورنگار: 31631114-056  كدپستي9717844741 :     E-mail: FDO[@]bums.ac.ir
ورود اعضا
بستن
Powered by DorsaPortal