EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۹ شهريور
1395/06/21 نکاتی در مورد روغن های مایع خوراکی
نکاتی در مورد روغن های مایع خوراکی

وجود مقدار کافی از روغن و چربی در رژیم غذایی برای سلامت بدن ضروری است، زیرا موجب تامین انرژی مورد نیاز بدن، اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی می گردد.اما باید توجه داشت که برای حفظ سلامت بدن لازم است که مصرف انواع روغن و چربی محدود شود.

مقایسه روغن های نباتی مایع با روغن های حیوانی و نباتی جامد نشان می دهد که روغن های نباتی مایع با دارا بودن درصد پایینی از اسید چرب اشباع، مقادیر کافی از اسیدهای چرب غیر اشباع و نداشتن کلسترول برای تغذیه مناسب ترند. روغن نباتی جامد حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع شده است که در درازمدت برای بدن زیان آور می باشد.

برای پیشگیری از ابتلاء به اضافه وزن و چاقی که خود زمینه ساز بیماریهائی نظیر دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش فشارخون، سکته های قلبی و مغزی، بیماریهای اسکلتی استخوانی مثل و بعضی از انواع سرطانهاست توصیه می شود :

-1 مصرف انواع چربیها و روغن ها را محدود کنید.

-2 مصرف روغن مایع را جانشین روغن جامد کنید.

مرکزاطلاع رسانی غذا معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد بازدید: 84
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
خراسان جنوبي- بيرجند- خيابان معلم- ميدان مادر - معاونت غذا و دارو
تلفن: 32395700-056     دورنگار: 31631114-056  كدپستي9717844741 :     E-mail: FDO[@]bums.ac.ir
ورود اعضا
بستن
Powered by DorsaPortal