EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۹ شهريور
1395/06/21 نمک و مخاطرات آن
نمک و مخاطرات آن

نمک اصطلاحی است عام که معمولا به کلرید سدیم اطلاق می شود، نمک طعام محصولی است متبلور، شورمزه و بدون بو که عمدتا از کلرید سدیم تشکیل شده است. کلرید سدیم به صورت بلورهای سفید رنگ مکعبی شکل با دانه های بسیار ریز در طبیعت وجود دارد. سدیم به طور طبیعی در انواع غذاها یافت میشود. به طور مثال در شیر ، خامه و تخم مرغ و سدیم و در غذاهای فرآوری شده به میزان بیشتری وجود دارد مانند: نان ، گوشتهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس، اسنکهایی مانند چیپس، فرآوردههای غلات حجیم شده ، ذرت بوداده و در چاشنی‌ها و سسها و انواع کنسرو ها و ...)

عوارض ناشی از مصرف زیاد نمک :

افزایش فشار خون ، پوکی استخوان ،بروز بیماری های قلبی و عروقی وکلیوی ، بیماری فشارخون بالا نه تنها خود یک بیماری محسوب می شود بلکه بدلیل ایجاد تغییرات در دیواره سرخرگ ها زمینه ساز بیماری های قلبی عروقی، سکته های مغزی، نارسایی کلیه و عوارض غیر قابل برگشت می شود. نوع رژیم غذایی به خصوص میزان مصرف نمک یکی از علل اصلی ابتلا به این بیماری به شمار می رود باید توجه داشت با مصرف متعادل نمک و ا صلاح الگوی مصرف موادغذایی کمک خواهد کرد تا احتمال ابتلا به انواع بیماری ها کاهش یابد.

مرکزاطلاع رسانی غذا معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد بازدید: 74
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
خراسان جنوبي- بيرجند- خيابان معلم- ميدان مادر - معاونت غذا و دارو
تلفن: 32395700-056     دورنگار: 31631114-056  كدپستي9717844741 :     E-mail: FDO[@]bums.ac.ir
ورود اعضا
بستن
Powered by DorsaPortal