EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۷ جمعه ۲۹ تير
1395/06/21 آفت‌‌کش‌ها
آفت‌‌کش‌ها

آفت‌‌کش‌ها ماده یا مخلوطی از مواد هستندکه به منظور از بین بردن و دورکردن و یا کاهش تعداد آفات و مهار آفت‌های کشاورزی مانند حشرات، کنه‌ها، قارچ‌ها، باکتری‌ها، علف‌‌های هرز، نماتودها، حلزون‌ها و همچنین جانوران موذی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رشد جمعیت و نیاز روزافزون به محصولات کشاورزی سبب شده تا مصرف این آفت‌‌کش‌ها به شدت افزایش یابد. این رویکرد هر چند باعث افزایش تولید محصولات کشاورزی گردیده است اما استفاده نادرست و بی‌رویه از کنترل‌کننده‌های آفات کشاورزی و نهایتا وجود پسماند آن‌ها در محصولات باغی و زراعی، باعث بروز مشکلات زیست محیطی و بسیاری از بیماری‌ها و ناهنجاری‌های انسانی در جامعه میشود با توجه به اینکه مهمترین چالش برای تولید محصولات سالم (گواهی شده)، استفاده بهینه یا حذف آفت‌‌کش‌ها و یافتن جایگزین‌هایی مناسب برای تغذیه خاک و گیاه و مدیریت بهینه آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز (بدون آنکه عملکرد محصول چنان کاهش یابد که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نباشد) است؛ می‌توان با مدیریت صحیح کاربرد این نهاده‌ها، راه را برای تولید محصولات سالم (گواهی شده) و یا حتی ارگانیک هموار نمود.

مرکزاطلاع رسانی غذا معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد بازدید: 62
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
خراسان جنوبي- بيرجند- خيابان معلم- ميدان مادر - معاونت غذا و دارو
تلفن: 32395700-056     دورنگار: 31631114-056  كدپستي9717844741 :     E-mail: FDO[@]bums.ac.ir
ورود اعضا
بستن
Powered by DorsaPortal