EN
نقشه سایت
پست الکترونیک
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ آذر
1397/07/07 طرز تهيه شير خشك براي نوزاد
طرز تهيه شير خشك براي نوزاد

توجه شود، اين توصيه ها عمومي مي باشد. بروشور هر شير خشك به طور دقيق مطالعه گردد.

- آب تازه را براي 5 دقيقه بجوشانيد و حدود 30 دقيقه اجازه دهيد تا سرد شود. مقدار آب لازم را در شيشه بريزيد. پيمانه مخصوص شير خشك را پر و سر آن را با يك چاقوي تميز و خشك صاف نماييد. توجه داشته باشيد كه پودر را در پيمانه فشار ندهيد.

- مقدار تجويز شده را به آب موجود در شيشه اضافه كنيد. سر شيشه را روي آن قرار دهيد و تا حل شدن كامل پودر تكان دهيد.

- قبل از دادن شير به كودك با چكاندن چند قطره از محتواي شير اطمينان حاصل نماييد كه دماي آن مناسب است. شير خشك باقي مانده در شيشه يك ساعت پس از خوردن شير بايد دور ريخته شود.

- شير خشك ها استريل نيستند. بايد بلافاصله قبل از مصرف تهيه شوند. شير آماده شده را مجددا نجوشانيد.

- شرايط نگه داري: در جاي خشك و خنك معمولا تا 1 ماه پس از باز شدن درب قابل نگه داري هستند.

مركز اطلاع رساني داروها و سموم دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، تلفن 190

تعداد بازدید: 8
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
خراسان جنوبي- بيرجند- خيابان معلم- ميدان مادر - معاونت غذا و دارو
تلفن: 32395700-056     دورنگار: 31631114-056  كدپستي9717844741 :     E-mail: FDO[@]bums.ac.ir
ورود اعضا
بستن
Powered by DorsaPortal