1397/12/18
نكات بهداشتي و تغذيه اي در سفر نوروز
 

از بهداشتي بودن آب مصرفي اطمينان حاصل كنيد

يكي از مهم ترين منشا مسموميت در طول سفر و مكان هاي نا آشنا، مرف آب آلوده است. نسبت به آبي كه مي خوريد، دقت فراوان داشته باشيد. يا آب را از منبع كاملا مطمئن تهيه كنيد يا اگر نمي توانيد حتي الامكان از بطري هاي آماده آب معدني استفاده كنيد. در خريد آب معدني هم حتما دقت كنيد بطري پلمپ بوده و علامت پروانه بهداشتي ساخت داشته باشد. در مورد برند هم سعي كنيد آب معدني ناشناخته نباشد.

مراقب ميان وعده ها باشيد

لواشك، باقلا، لبو، سمبوسه و چيزهايي از اين قبيل را از سلامت و كيفيت تهيه اش اطمينان صد در صد داشته باشيد. حتي اگر بهداشتي باشد به دليل نگهداري در فضاي آزاد براي مدت هاي طولاني، امكان آلودگي و ناسالم شدن آنها وجود دارد.

به تاريخ انقضا توجه نماييد

اين توصيه صرفا براي سفر نيست، در محل زندگي خودتان هم حين خريد مواد غذايي بسته بندي شده حتما بايد به تاريخ انقضاي آن دقت كنيد. با اين تفاوت كه در طول سفر، خصوصا در اماكن جاده اي به دليل اين كه حمل و نقل و دسترسي بعضا دشوار است، احتمال منقضي شدن مواد بيشتر از فروشگاه هاي شهري است، لذا حساسيت تان در خصوص تاريخ انقضاي مواد خوراكي را در طول سفر تقويت كنيد.

قبل از خوردن غذا حتما دستهاي خود را  بشوييد

قبل از خوردن غذا حتما دست هاي خود را بشوييد. ظروف و وسايل پخت و پز را درون نايلون هاي تميز و دربسته نگهداري كنيد، تا در طول سفر آلوده نشوند. ضمنا موقع ظزف شستن هم مطلقا ظروف خود را در آب رودخانه يا جوي هاي آب كنار جاده تميز نكنيد، اين آب ها معمولا آلودگي را تشديد مي كنند.                                                                                                                                                            

مركز اطلاع رساني مديريت غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي
تعداد بازدید:
3
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal