كارگاه آموزشي روشهاو فرايندهاي توليد فراوردهاي آرايشي و بهداشتي وضد آفتاب ها
كارگاه آموزشي تجهيزات پزشكي با عنوان « روشها و فرايندهاي توليد فراوردهاي آرايشي و بهداشتي وضد آفتاب ها » در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، كارگاه آموزشي روشهاو فرايندهاي توليد فراوردهاي آرايشي و بهداشتي و ضد آفتاب ها  ويژه مسئولين فني واحدهاي توليدي ، كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي وكارشناسان شبكه هاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي بيرجند به مدت 8 ساعت آموزشي در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دكتر زهرا كياني عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در اين كارگاه آموزشي در خصوص روش ها و فرايندهاي توليد فراوردهاي آرايشي و بهداشتي و همچنين ضد آفتاب ها  بيان كردند.

پايان پيام/

1397/05/30