ضرورت خرید متمرکز و راه اندازی انبار دارویی برای مقابله با موج دوم کرونا
دکتر آهنی بر ضرورت خرید متمرکز و راه اندازی انبار دارویی در راستای آمادگی مقابله با موج دوم کرونا تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دکتر غلامرضا آهنی در حاشیه بازدید از انبار دارویی معاونت غذا و دارو بر ضرورت راه اندازی این انبار در راستای خرید متمرکز اقلام و ملزومات مورد نیاز مراکز درمانی در بحران کرونا و همچنین آمادگی مقابله با موج دوم کرونا تاکید کرد.

وی با بیان اینکه عملیات احداث این انبار از سال 1391 آغاز و تاکنون به بهره برداری نرسیده است گفت: با توجه به شیوع کرونا ویروس و شرایط خاص کشور و به طبع آن استان خراسان جنوبی ضرورت دارد که انبار دارویی این معاونت در راستای تهیه، تامین و انبارش اقلام حفاظت فردی و سایر ملزومات مورد نیاز برای مقابله با موج دوم این بیماری و همچنین بهره برداری در مواقع بحرانی راه اندازی شود.

وی با اشاره به تاکید ریاست محترم دانشگاه در زمینه مدیریت خرید متمرکز دارو و ملزومات مصرفی پزشکی در سطح مجموعه دانشگاه خاطرنشان کرد: موضوع خرید متمرکز اقلام دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی مورد نیاز دانشگاه از سال گذشته با جدیت بیشتری پیگیری شده که لازمه اجرایی شده آن راه اندازی انبار دارویی است.

دکتر آهنی ادامه داد: خرید متمرکز مزایای فراوانی برای دانشگاه دارد که از جمله آن می توان به مدیریت توزیع اقلام، کاهش هزینه ها و صرفه جویی در استفاده از نیروی انسانی در زمینه تامین این کالاها اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته و همچنین موضوع کرونا بخشی از اقلام و ملزومات مورد نیاز مراکز درمانی به صورت متمرکز خریداری شد افزود: خوشبختانه در نتیجه این اقدام و خرید متمرکز محصولات حفاظت فردی باعث شد که در بحران کرونا با چالش های کمتری در زمینه تهیه کالاهای اساسی مورد نیاز بیمارستان ها روبرو شویم و در برخی اقلام از جمله دستکش هیچ گونه مشکلی نداشته باشیم.

پایان پیام/

1399/02/29