تاکید معاون غذا و دارو بر لزوم آمادگی برای مقابله با کرونا ویروس
معاون غذا و دارو دانشگاه در جلسه ستاد کرونا این معاونت بر لزوم آمادگی برای مقابله با احتمال افزایش فراگیری کرونا ویروس تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دکتر غلامرضا آهنی امروز ظهر در جلسه ستاد کرونا این معاونت با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در سطح این استان بر لزوم آمادگی همه جانبه برای مقابله با کرونا ویروس تاکید کرد.

وی با تاکید بر لزوم تامین اقلام حفاظت فردی برای مراکز درمانی و بهداشتی گفت: در حال حاضر با توجه به برنامه ریزی های انجام شده مشکل جدی برای تامین اقلام حفاظت فردی در مراکز درمانی نداریم.

دکتر آهنی همچنین از داروخانه ها خواست که تمهیدات لازم را در زمینه تامین اقلام حفاظت فردی از جمله ماسک، دستکش و محلول های ضد عفونی کننده برای عموم مردم فراهم آورند و پیش بینی احتمال افزایش تقاضای مردم را داشته باشند.

پایان پیام/

1399/04/02