مديريت نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي

مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی:مهندس راضیه کفایی
تلفن: 05632395760

مدیریت نظارت بر ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی :

رسالت سازمانی این مدیریت، انجام نظارتهای مستمر جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد خوراکی،آشامیدنی و آرایشی،بهداشتی است که در این راستا وظایف خود را بدین شرح اعمال می نماید:

1-      بهره گیری از قوانین و مقررات جاری،آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی،بهداشتی و استاندارد های ملی و بین المللی

2-      اجرای برنامه عملیاتی ابلاغی سازمان غذا و دارو (تهیه مستندات و بارگذاری در سایت)

3-      تعامل و هماهنگی با سازمان های ذیربط (صمت،جهادکشاورزی،استانداری....) در اجرای سیاست های سازمانی رفع موانع تولید و رفع معضلات واحدهای تولیدی

4-      کوتاه نمودن فرایند صدور پروانه های بهداشتی واحدهای تولیدی و امورجاری

5-      نظارت بر فعالیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی،بسته بندی ،نگهداری و عرضه مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی

6-      نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی

7-      تشکیل کمیسیون،بررسی و صدور پروانه های بهداشتی موسسات مشمول قانون مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی ،بهداشتی جهت بررسی ،صدور ،تمدید و اصلاح مجوزهای بهداشتی شامل بهره برداری ،ساخت و شناسه نظارت کارگاهی به صورت هفتگی

8-      تایید صلاحیت مسئولین فنی واحدهای تولیدی در سامانه TTAC

9-      بررسی و صدور پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی (ثبت منبع و)احدهای تولیدی در سامانه TTAC

10-  اجرای طرح های سازمانی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک،طرح پایش سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی،PRPS(رتبه بندی واحدهای تولیدی)، PMS (کنترل محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه)

11-  برگزاری مستمر جلسات داخلی حوزه و شرکت در جلسات درون سازمانی و برون سازمانی

12-  رسیدگی به شکایات کتبی و تلفنی (اجرای فرایند بررسی شکایات)

13-  انجام PRPS ، PMS  واحدهای تولیدی از طریق سامانه AUDIT

14-  ارجاع پرونده واحدهای متخلف به کمیسیون ماده 11 (تعزیرات و دادسرا)

15-  پایش تراریختگی محصولات در سطح واحدهای تولیدی و عرضه

16-  انجام امور شبکه ها و نظارت بر شبکه های بهداشت و درمان و ازشیابی آنها

17-   درج آمار عملکرد و آمار قاچاق در حوزه فرابر

18-  جمع بندی آمار عملکرد ،پروانه های بهداشتی،رسیدگی به شکایات و ...... و ارسال به سازمان غذا و دارو و قطب

19-  آموزش و اطلاع رسانی :

شرکت کارشناسان در جلسات و کارگاه های آموزشی کشوری  و دانشگاهی

برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی جهت کارشناسان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی

      تهیه مجموعه های آموزشی (پمفلت،پوستر،بنر،استند و......)،درج مطلب آموزشی در جراید و رسانه های جمعی

تاریخ به روز رسانی:
1400/09/24
تعداد بازدید:
3096
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal