مدیریت نظارت بر ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی و
آرایشی و بهداشتی :
رسالت سازمانی این مدیریت، انجام نظارتهای مستمر
جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد خوراکی،آشامیدنی و آرایشی،بهداشتی است که در این راستا
وظایف خود را بدین شرح اعمال می نماید:
1- بهره گیری از قوانین
و مقررات جاری،آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و
آرایشی،بهداشتی و استاندارد های ملی و بین المللی
2- اجرای برنامه
عملیاتی ابلاغی سازمان غذا و دارو (تهیه مستندات و بارگذاری در سایت)
3- تعامل و هماهنگی
با سازمان های ذیربط (صمت،جهادکشاورزی،استانداری....) در اجرای سیاست های سازمانی
رفع موانع تولید و رفع معضلات واحدهای تولیدی
4- کوتاه نمودن
فرایند صدور پروانه های بهداشتی واحدهای تولیدی و امورجاری
5- نظارت بر فعالیت
فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی،بسته بندی ،نگهداری و عرضه مواد غذایی ،آرایشی و
بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی
6- نظارت بر اجرای
ماده 11 قانون مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی
7- تشکیل
کمیسیون،بررسی و صدور پروانه های بهداشتی موسسات مشمول قانون مواد خوراکی
،آشامیدنی و آرایشی ،بهداشتی جهت بررسی ،صدور ،تمدید و اصلاح مجوزهای بهداشتی شامل
بهره برداری ،ساخت و شناسه نظارت کارگاهی به صورت هفتگی
8- تایید صلاحیت
مسئولین فنی واحدهای تولیدی در سامانه TTAC
9- بررسی و صدور
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی (ثبت منبع و)احدهای تولیدی در سامانه TTAC
10- اجرای طرح های
سازمانی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک،طرح پایش سموم و فلزات سنگین در محصولات
کشاورزی،PRPS(رتبه بندی واحدهای تولیدی)، PMS (کنترل محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه)
11- برگزاری مستمر
جلسات داخلی حوزه و شرکت در جلسات درون سازمانی و برون سازمانی
12- رسیدگی به
شکایات کتبی و تلفنی (اجرای فرایند بررسی شکایات)
13- انجام PRPS ، PMS واحدهای تولیدی از طریق سامانه AUDIT
14- ارجاع پرونده
واحدهای متخلف به کمیسیون ماده 11 (تعزیرات و دادسرا)
15- پایش تراریختگی
محصولات در سطح واحدهای تولیدی و عرضه
16- انجام امور شبکه
ها و نظارت بر شبکه های بهداشت و درمان و ازشیابی آنها
17- درج آمار عملکرد و آمار قاچاق در حوزه فرابر
18- جمع بندی آمار
عملکرد ،پروانه های بهداشتی،رسیدگی به شکایات و ...... و ارسال به سازمان غذا و
دارو و قطب
19- آموزش و اطلاع
رسانی :
شرکت کارشناسان در جلسات و کارگاه های آموزشی کشوری و دانشگاهی
برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی جهت کارشناسان و مسئولین فنی واحدهای
تولیدی
تهیه مجموعه های آموزشی
(پمفلت،پوستر،بنر،استند و......)،درج مطلب آموزشی در جراید و رسانه های جمعی