ردیف
شرح وظایف
1
بازدید( کنترل مستمر ، صدور پروانه , , prps نمونه برداری ( واحدهای تولیدی تحت پوشش و انجام بازدید از مراکز نگهداری و انبارهای مواد غذایی
2
بررسی پرونده های ارجاعی از واحد صدور پروانه ها توسط کارشناس تخصصی و اعلام نواقص در هر مرحله
3
4
5
6
7
8
انجام برنامه های عملیاتی ابلاغ شده و ارائه گزارش عملکرد ماهیانه ، 3 ماهه و ....
انجام سایر امور محوله
جدول مهارتها و آموزشهای مورد نیاز در طول مدت خدمت
تسلط بر ضوابط عمومی و اختصاصی ، قوانین مواد خوردنی آشامیدنی ، تعزیرات حکومتی ، کمیسیون ماده 11 ، استانداردهای ملی ودستور العمل های مرتبط با فعالیت های انجام شده
آشنایی با مهارت های ICDL و نرم افزار اتوماسیون اداری
GMP ، HACCP ، ISO 22000آشنایی با اصول
آشنایی با روش های بازرسی
طی دوره های آموزش ضمن خدمت مطابق الزامات تعیین شده
آشنایی با برنامه ریزی استراتژیک
آشنایی نسبی با تکنولوژی تهیه و ساخت مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی