واحد فني و نظارت
logo food
 

واحدفنی و نظارت

نام رسته:

کنترل مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

سمت سازمانی: کارشناس مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
تعداد افراد: 3نفر

ردیف

شرح وظایف

1

بازدید( کنترل مستمر ، صدور پروانه , , prps نمونه برداری ( واحدهای تولیدی تحت پوشش و انجام  بازدید از مراکز نگهداری  و انبارهای مواد غذایی

2

بررسی پرونده های ارجاعی از واحد صدور پروانه ها توسط کارشناس تخصصی و اعلام نواقص در هر مرحله

3

پیگیری تخلفات واحدهای تولیدی واقدام قانونی لازم

4

بررسی شکایات ارجاعی از واحد اطلاع رسانی وشکایات

5

انجام طرح  های کشوری مطابق دستورالعمل  ( pmsو .....)

6

مشارکت در تهیه ضوابط ، دستورالعمل و استانداردها

7

پیگیری امور مربوط به استقرار سیستمهای مدیریت ایمنی غذا در واحد های تحت پوشش استان

8

انجام برنامه های عملیاتی ابلاغ شده و ارائه گزارش عملکرد ماهیانه ، 3 ماهه و ....

9

انجام سایر امور محوله

ردیف

جدول مهارتها و آموزشهای مورد نیاز در طول مدت خدمت

1

تسلط بر ضوابط عمومی و اختصاصی ، قوانین مواد خوردنی آشامیدنی ، تعزیرات حکومتی ، کمیسیون ماده 11 ، استانداردهای ملی ودستور العمل های مرتبط با فعالیت های انجام شده

2

آشنایی با مهارت های ICDL و نرم افزار اتوماسیون اداری

3

GMP ، HACCP ، ISO 22000آشنایی با اصول

4

آشنایی با روش های بازرسی

5

طی دوره های آموزش ضمن خدمت مطابق الزامات تعیین شده

6

آشنایی با برنامه ریزی استراتژیک

7

آشنایی نسبی با تکنولوژی تهیه و ساخت مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

8

آشنایی نسبی با زبان انگلیسی
تاریخ به روز رسانی:
1395/09/30
تعداد بازدید:
4415
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal