ضوابط و قوانين و مقررات

logo food

 

حداقل ضوابط تاسيس واحدهاي توليدي

استانداردهاي ملي غذا حداقل ضوابط يكسان سازي
آيين نامه اجرايي نحوه اعطاء نشان ايمني قانون مواد خوراكي و آشاميدني
تاریخ به روز رسانی:
1393/09/08
تعداد بازدید:
5189
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal