معاونت غذا و دارو
17 خرداد مصادف با 7 ژوئن روز جهانی ایمنی غذا گرامی باد
17 خرداد مصادف با 7 ژوئن روز جهانی ایمنی غذا گرامی باد

هر ساله دردنیا روز
ایمنی غذا (WFSD)،
به عنوان یک روز جهانی، با هدف جلب توجه و الهام بخشیدن به فعالیت هایی برای
جلوگیری ، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا ، کمک به امنیت غذایی، سلامت انسان،
رونق اقتصادی، کشاورزی، دسترسی به بازار، گردشگری و توسعه پایدار، در 7 ژوئن گرامی داشته می
شود.
شعار امسال،
"معیارهای غذایی، نجات بخش جان ها" تأکید می کند که تولید و مصرف غذای بی
خطر، فوایدی مهم در زمان کوتاه و نیز اثرات بلند مدت برای مردم، کره زمین و اقتصاد
جهانی دارد.
"معیارهای غذایی، نجات بخش جان ها" تأکید می کند که تولید و مصرف غذای بی
خطر، فوایدی مهم در زمان کوتاه و نیز اثرات بلند مدت برای مردم، کره زمین و اقتصاد
جهانی دارد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم راستا با رویکردهای نظام سلامت و نقش اساسی خود در این مقوله خطیرهمایشی را تحت عنوان ایمنی غذا در روز 24 خرداد برگزار و
در آن به مسائل مهم این حوزه می پردازد.
در آن به مسائل مهم این حوزه می پردازد.

کپی لینک کوتاه خبر: