برگزاري كارگاه آموزشي ويژه اصناف و اعضاي اتحاديه هاي صنفي
كارگاه آموزشي ويژه اصناف و اعضاي اتحاديه هاي صنفي به مناسبت گراميداشت روز جهاني غذا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند،كارگاه آموزشي ويژه اصناف و اعضاي اتحاديه هاي صنفيبه مناسبت گراميداشت روز جهاني غذا در محل اتاق اصناف استان برگزار شد.

بر اساس اين گزارش در اين كارگاه آموزشي مطالب و آموزشي هاي لازم با موضوعات مضرات كالاهاي سلامت محور قاچاق، نشانگر هاي رنگي تغذيه اي، نشان ايمني و سلامت، برچسب رهگيري اصالت و سلامت كالا و كاهش مصرف نمك و شكر توسط اقاي مهندس امير حجت طوفاني نژاد كارشناس اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو بيرجند ارائه گرديد.

پايان خبر/

1397/07/24