كنفرانس علمي «تجويز منطقي مكمل هاي غذايي، دارويي و ورزشي» برگزار شد
كنفرانس علمي « تجويز منطقي مكمل هاي غذايي، دارويي و ورزشي » از سوي اداره نظارت بر دارو و مخدر معاونت غذا و دارو بيرجند برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، ، كنفرانس علمي « تجويز منطقي مكمل هاي غذايي، دارويي و ورزشي » داراي 5 امتياز بازآموزي براي پزشكان عمومي و داروسازان و در محل سالن همايش هاي شهيد رحيمي دانشگاه برگزار شد.

بر اساس اين گزارش، در اين كنفرانس علمي استاد دكتر فرشيد عابدي، دكتر كبري ناصري، دكتر زهرا كياني، دكتر محمد اسماعيل افضل پور، دكتر فاطمه حسين زاده، دكتر راضيه آوان، دكتر يحيي حنفي بجد و دكتر شهرام هنرمند سخنراني كردند.

گفتني است، گروه هدف اين كنفرانس علمي داروسازان پزشكان عمومي پزشكان متخصص داخلي ، روانپزشكي ، پزشكي قانوني ومسموميتها ، اطفال ، طب اورزانس ،فوق تخصص نوزادن و پرستاران بودند.

پايان خبر /

1397/07/30