كنفرانس علمي روش تجويز منطقي آنتي بيوتيك ها برگزار شد
كنفرانس علمي روش تجويز منطقي آنتي بيوتيك ها از سوي معاونت غذا و دارو بيرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، كنفرانس علمي « روش تجويز منطقي آنتي بيوتيك ها » از سوي اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو بيرجند برگزار گرديد.

بر اساس اين گزارش، در اين كارگاه آموزشي دكتر كبري ناصري ، دكتر آزاده ابراهيم زاده، دكتر زهرا كياني ، دكتر محمد رضا عابديني، دكتر راضيه آوان، دكتر رامين هنرمند و دكتر بتول السادات سجادي نژاد مطالب آموزشي در خصوص موضوع روش تجويز منطقي آنتي بيوتيك ها بيان كردند.

گفتني است، گروه هدف اين كنفراس پزشكان عمومي، داروسازان، متخصصان عفوني، داخلي، اطفال، كارشناسان داروسازي هستند.
جهت مشاهده فايلهاي آموزشي  اينجا  را كليك فرماييد.

انتهاي پيام /

1397/09/21