برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت غذا و دارو
جلسه شورای مدیران معاونت غذا و دارو بیرجند برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو بیرجند جلسه شورای مدیران این معاونت با حضور مدیران ادارات و سایر اعضا در محل اتاق معاون غذا و دارو برگزار گردید.

بر اساس این گزارش دکتر غلامرضا آهنی معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه گفت: با توجه به احتمال تداوم بیماری کرونا در سال جاری باید تلاش نماییم که در انجام امور دچار روز مرگی نشویم و با برنامه ریزی و رعایت پروتکل های ابلاغی وظایف خود را به نحو شایسته ای انجام دهیم.

وی بر لزوم نظارت قوی تر بر مراکز عرضه کالاهای سلامت محور بویژه داروخانه ها تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه داروخانه ها بهترین محل برای رجوع مردم در تامین اقلام مقابله ای برای کرونا هستند باید نظارت بر داروخانه ها به صورت مستمر و بیشتر از گذشته انجام شود.

گفتنی است: در ادامه این جلسه مدیران حوزه های مختلف این معاونت ضمن ارائه گزارش فعالیت ها و اقدامات انجام شده از ابتدای سال جاری در خصوص در خصوص مهمترین برنامه ها و اولویت های کاری هر حوزه بحث و تبادل نظر کردند.

1399/05/04