برگزاری کارگاه آموزشی تاثیرکودهای شیمیایی و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
کارگاه آموزشی تاثیرکودهای شیمیایی و باقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی در محل معاونت غذا و دارو بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، کارگاه آموزشی تاثیرکودهای شیمیایی وباقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی ویژه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو بیرجند و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این کارگاه آموزشی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و همچنین کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان استان آموزش های لازم را در خصوص مباحث مرتبط با تاثیرکودهای شیمیایی وباقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی فرا گرفتند.

گفتنی است؛ مباحث علمی این دوره توسط آقایان دکتر سیاری و دکتر مودی تدریس گردید.

انتهای پیام/

منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
527
تاریخ:
1399/05/07
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24
Powered by DorsaPortal