برگزاری دویست و چهل و دومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه ها
دویست و چهل و دومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با حضور اعضا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دویست و چهل و دومین کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی در معا‌ونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با حضور کلیه اعضا در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این کمیسیون درخواست ها و مدارک مربوط به یک فقره پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری کارخانه ای (ثبت منبع از سامانه ttac)، 3 فقره پروانه بهره برداری و تاسیس کارگاهی، 7 فقره پرونده شناسه نظارت بهداشتی و 2 فقره پروانه مسئول فنی مورد بررسی قرار گرفت.

1399/05/08