توزیع سرم در داروخانه های بخش خصوصی
.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، طی چند هفته قبل در پی کمبود سراسری سرم و با توجه به ابلاغ سازمان غذا و دارو مبنی بر توزیع سرم صرفا در داروخانه های بیمارستانی، توزیع سرم در داروخانه های بخش خصوصی متوقف گردید که خوشبختانه با مدیریت انجام شد در این زمینه بیمارستان های سطح استان با هیچ گونه بحرانی در زمینه کمبود سرم علی رقم شیوع بیماری کرونا مواجه نشدند.

بر اساس این گزارش ، از هفته گذشته و با توجه به واردات سرم و آغاز تولید مجدد یکی از شرکت های سرم سازی ، به منظور دسترسی راحت تر مردم، بخشی از سهمیه سرم استان از طریق بخش خصوصی شامل داروخانه های شبانه روزی و در شهرهای فاقد داروخانه شبانه روزی از طریق سایر داروخانه ها توزیع گردید و این امر در هفته جاری نیز تداوم خواهد داشت.

در خصوص داروی فاویپراویر نیز این دارو از هفته گذشته در 36 داروخانه خصوصی سطح استان توزیع شده و توزیع این دارو در سطح این دارو خانه ها در هفته جاری نیز ادامه خواهد داشت.

در خصوص داروی رمدسیور نیز هیچ گونه کمبودی در حال حاضر در سطح استان نداریم و این دارو صرفا در بخش دولتی و بیمارستانها عرضه می شود.

همچنین در زمینه داروی تمزوا نیز کلیه سهمیه اختصاص یافته به استان جذب شده و این دارو صرفا در داروخانه های بیمارستانی و با نظر کمیته مشورتی برای بیماران تجویز می گردد.

1400/05/30