برگزاری نشست خبری به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا
.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا امروز 24 مهر با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار گردید.

معاون غذا و دارو بیرجند در این نشست خبری گفت: امسال روز جهانی غذا از تاریخ 24 مهر ماه به مدت یک هفته از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند با موضوع " آگاهی، مدیریت و اصلاح الگوی غذایی برای مبارزه با کرونا" و با اجرای برنامه های مختلف برگزار می گردد.

وی با بیان روز 16 اکتبر مصادف با سالروز تاسیس سازمان خوار و بار جهانی به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و این سازمان هر سال با توجه به موضوعات مخلفت یک شعار برای این روز انتخاب می کند که امسال به عنوان "  رفتار ما آینده ما را می سازد" است نامگذاری شده است.

1400/07/24