غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت غذا
مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مناسبت هفته گرامیداشت غذا غبار روبی و عطر افشانی شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، همزمان با دومین روز از هفته گرامیداشت غذا مزار شهدای گمنام واقع در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مناسبت هفته گرامیداشت غذا غبار روبی و عطر افشانی شدند.

بر اساس این گزارش در این مراسم که با حضور دکتر دهقانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بسیج، فعالان صنعت غذا استان، همکاران حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید مزار 5 شهید گمنام واقع در یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مناسبت هفته گرامیداشت غذا غبار روبی و عطر افشانی شدند.

گفتی است، از 24 الی 30 مهر ماه به عنوان هفته گرامیداشت غذا نامگذاری گردیده که در طول این هفته برنامه های مختلفی با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و فعالان صنعت غذایی استان برگزار می گردد.

پایان پیام/

1400/07/25