برگزاری جلسه گرامیداست روز جهانی غذا با حضور مسئولین فنی واحدهای تولیدی
جلسه گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور مسئولین فنی واحدهای تولیدی به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، به منظور گرامیداشت هفته غذا جلسه ای به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور کارشناسان صنایع غذایی شبکه های بهداشت و درمان سطح استان و همچنین مسئولان فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی برگزار گردید.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این جلسه گفت: 16اکتبر مصادف با 24 مهر  به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است. همه ساله روز جهانی غذا با شعاری محوری در سطح جهانی نامگذاری می شود.

خانم مهندس کفایی ادمه داد: امسال شعار سال 2021 توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد "رفتار ما آینده ما را می سازد" انتخاب شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سطح ملی نیز از 24 الی 30 مهر به عنوان هفته گرامیداشت غذا نامگذاری شده که امسال با شعار ”آگاهی، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف برای مبارزه با کرونا” ویژه برنامه هایی برای این مناسبت پیش بینی گردیده است.

در ادامه این جلسه نیز در خصوص محورهای گرامیداشت هفته غذا نکات و توضیحات لام ارائه شد.

پایان پیام/

 
 
 
 
منبع:
معاونت غذا و دارو
تعداد بازدید:
107
تاریخ:
1400/07/28
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal