سامانه اینترنتی گزارش دهی مشکلات کیفی تجهیزات و ملزومات پزشکی
امکان گزارش دهی مشکلات کیفی تجهیزات و ملزومات پزشکی برای عموم مردم فراهم گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، کارشناس تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی معاونت غذا و دارو گفت: در فرآیند استفاده از تجهیزات و ملزومات پزشکی امکان ایجاد مشکلات کیفی وجود دارد که سبب عدم کارایی لازم و عدم رسیدن به نتایج مطلوب می گردد.

مهندس احمدی گفت: در همین راستا اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، امکان گزارش دهی مشکلات مذکور را برای عموم مردم فراهم نموده است.

وی یادآور شد: بدین منظور عموم مردم می توانند با مراجعه به سایت اداره کل تجهیزات پزشکی (www.imed.ir) و ورود به لینک <<گزارش مشکلات کیفی>>، در قسمت <<ثبت گزارش کیفی برای عموم مردم>> اقدام به ثبت مشکل نمایند و پس از بررسی کارشناسی موضوع، گزارش اقدامات صورت گرفته را از طریق لینک <<پیگیری گزارش مشکلات کیفی تجهیزات پزشکی توسط عموم مردم>> مشاهده نمایند.

1400/08/29