تشریح اقدامات معاونت غذا و دارو دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه اقدامات این معاونت در ایام نوروز 1401 را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر زهرا کیانی با تشریح اقدامات و برنامه های این معاونت در ایام تعطیلات نوروزی 1401 گفت: تمامی حوزه های معاونت غذا و دارو در طول ایام تعطیلات نورزی به صورت حضوری و کشیک ارائه خدمات به مردم داشته اند.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به نظارتی بودن بخش مهمی از وظایف این معاونت افزود: در این راستا برنامه تشدید نظارت بر واحدهای تحت نظارت این معاونت اعم از داروخانه ها، مراکز عرضه کالاهای پزشکی ، شرکتهای پخش دارو، واحدهای تولیدی مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مورد توجه جدی قرار گرفت.

دکتر زهرا کیانی به بازرسی های انجام شده از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور در سطح استان اشاره کرد و افزود: علاوه بر بازرسی های برنامه ریزی شده توسط کارشناسان در قالب دیدار نوروزی،  8 باب داروخانه سطح شهر و داروخانه های بیمارستانی مرکز استان و همچنین 2 کارخانه و 4کارگاه تولید مواد غذایی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه بازدید انجام شده است.

وی با اشاره ارائه خدمات دارویی در طول تعطیلات نوروزی گفت: طبق هماهنگی انجام شده و با تنظیم برنامه کشیک تمامی داروخانه های شبانه روزی و دارو خانه های بخش خصوصی سطح استان در راستای ارائه خدمات دارویی در این ایام فعال بوده اند.

دکتر کیانی خاطرنشان کرد: به منظور بررسی وضعیت خدمات دارویی بیش از 50 مورد بازرسی از داروخانه های بیمارستانی، دولتی، خصوصی(شبانه روزی و روزانه) در این مدت صورت گرفته است.

وی با اشاره به انجام مساعدت به بیماران خاص و صعب العلاج و نیازمند در این ایام خاطرنشان کرد: در تعطلات نوروزی امسال بالغ بر 247 میلیون ریال به 82 بیمار مساعدت دارویی شده است.

وی همچنین افزود: طی این مدت 9 مورد بازرسی از عطاری ها و 15 مورد نیز بازرسی از واحد مخدر بیمارستان ها انجام گرفته است.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه به برگزاری گشت های مشترک بازرسی با سایر نهادها از جمله پلیس ، اتاق اصناف، سازمان صمت و معاونت بهداشتی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در ایام تعطیلات نوروز امسال 9 مورد بازرسی نیز به صورت گشت مشترک انجام گرفته است.

وی بازدید و تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی (کارخانه و کارگاه ) را از دیگر اقدامات مهم این معاونت در نوروز امسال عنوان کرد و ادامه داد: در این راستا 22 مورد بازرسی از واحدهای مذکور انجام گرفته است.

دکتر کیانی پاسخگویی 108 مورد شکایات تلفنی وکتبی همچنین استعلامات کالاهای سلامت محور قاچاق اشاره کرد و گفت:  در همین مدت بازرسی و پایش عملکرد دو شبکه های بهداشت و درمان استان انجام گرفته است.

وی با اشاره به فعالیت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی این معاونت در ایام تعطیلات نوروزی گفت: 398 آزمون بر روی 120 فقره ماده غذایی ارسالی از معاونت بهداشتی دانشگاه، نمونه های شکایتی و طغیانی توسط این آزمایشگاه در ایام نوروزی انجام شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در زمینه اطلاع رسانی داروها و سموم و کمبودهای دارویی نیز سامانه 190 با حضور داروسازان این معاونت از ساعت 7/30 صیح الی 20/45 شب پاسخگوی 66 فقره تماس و سوالات مردم بوده است.

پایان پیام/

1401/01/22