انجام بالغ بر 20 مورد بازرسی از داروخانه ها در راستای رصد اجرای طرح دارویاری
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از انجام بالغ بر 20 مورد بازرسی طی دو روز گذشته از داروخانه های سطح استان در راستای رصد و پایش اجرای طرح دارویاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر زهرا کیانی با اشاره به اجرای طرح دارو یاری از 23 تیر همزمان با سراسر کشور گفت: اقدامات لازم به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح از همان ساعت اولیه روز پنج شنبه 23 تیر ماه و با تشکیل جلسات داخلی در معاونت غذا و دارو انجام گرفت.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری جلسه با حوزه مدیریت دارو، حضور در جلسات توجیهی وبیناری، حضور در جلسه وبیناری با حضور مقام عالی وزارت بهداشت و ریاست سازمان غذا و دارو و تشکیل تیم های بازرسی و چاپ و نصب پوسر طرح دارویاری در محل داروخانه ها از جمله اقدامات انجام شده در راستای اجرای این طرح است.

وی افزود: همچنین در راستای رصد و پایش اجرای طرح دارویاری بالغ بر 20 مورد بازرسی  طی دو روز گذشته از داروخانه های سطح استان خراسان جنوبی توسط تیم های بازرسی و معاون غذا و دارو انجام گردیده است.

دکتر کیانی اطلاع رسانی طرح دارویاری از طریق پرتال معاونت غذا و دارو و دانشگاه، اختصاص یک خط ویژه علاوه بر 190 جهت پاسخگویی به شکایات مردمی، تشکیل گروه اطلاع رسانی با داروخانه ها و داروسازان استان به منظور پاسخگویی به سوالات را از دیگر اقدامات انجام شده بر شمرد.

وی در پایان یادآور شد: خوشبختانه تاکنون هیچ گونه شکایات و یا گزارش تخلفی در راستای اجرای این طرح در سطح استان نداشته ایم.

1401/04/25