بازرسی مشترک معاون غذا و دارو و مدیر کل بیمه سلامت خراسان جنوبی از داروخانه ها
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همراه با مدیر کل بیمه سلامت خراسان جنوبی به منظور رصد و پایش اجرای طرح دارویاری از تعدادی از داروخانه های شهر بیرجند بازرسی کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، به اجرای طرح دارو یاری از 23 تیر ، دکتر زهرا کیانی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همراه با دکتر محمد علی اربابی مدیر کل بیمه سلامت خراسان جنوبی به منظور رصد و پایش اجرای این طرح از تعدادی از داروخانه های شهر بیرجند بازرسی کردند.

بر اساس این گزارش، در این بازرسی ها معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مدیر کل بیمه سلامت خراسان جنوبی از نزدیک در جریان نحوه اجرایی شدن طرح دارویاری و همچنین برخی مشکلات احتمالی قرار گرفتند.

1401/04/28