برگزاری دومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات با محوریت طرح دارو یاری
دومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با محوریت موضوع طرح دارویاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با حضور کلیه اعضا و محوریت موضوع طرح دارویاری در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه با اشاره به آغاز اجرای طرح دارو یاری از 23 تیر گفت: در این مرحله از اجرای این طرح صرفا داروهای تولید داخل مشمول تغییر قیمت شده و داروهای وارداتی مشمول تغییر قیمت نخواهند شد.

دکتر زهرا کیانی افزود: در طرح دارویاری تعداد دارو های تحت پوشش افزایش پیدا کرده است و 100 قلم از داروهای پر مصرف مثل داروهای سرماخوردگی و همچنین تعداد 366 قلم داروهای ضروری پر مصرف برای بیماران مزمن مانند بیماران دیابتی و دارای فشار خون تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

وی ادامه داد: پرداختی بیماران برای تهیه دارو در صورت ارائه نسخه الکترونیک نسبت به قبل از اجرای طرح هیچ گونه افزایشی نخواهد داشت و در برخی مواد کاهش قیمت نیز داریم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: خوشبختانه با همکاری خوب همه داروسازان و داروخانه ها و مسئولان دانشگاه و استان، تاکنون روند اجرای طرح در سطح این استان بسیار خوب بوده است و مشکل خاصی گزارش نشده است.

مدیر کل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: دولت در اجرای این طرح یارانه دارو را قطع نکرده بلکه یارانه دارو از شرکت های تولید کننده به بیمه ها انتقال یافته است.

دکتر اربابی افزود: خوشبختانه در حال حاضر تمامی نرم افزار های پشتیبان اجرای طرح بروز رسانی شده و در بازدیدهای میدانی نیز مشکلی در این زمینه مشاهده نشده است.

وی نسخه نویسی الکترونیک را لازمه اجرای موفق تر طرح دارویاری عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اجرای تقریبا 100 درصدی طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان، مشکلات بسیار کمتری در اجرای طرح دارویاری خواهیم داشت.

دکتر آهنی ، نماینده ریاست دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به توجه ویژه وزارت بهداشت برای اجرای این طرح گفت: با توجه به روند خوب اجرای این طرح در سطح استان خراسان جنوبی از همه همکاران اجرایی این طرح تقدیر و تشکر می کنم.

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طرح دارویاری یک طرح سراسری است افزود: اجرای این طرح با قوت و قدرت پیش خواهد رفت و منافع آن برای کشور و مردم خواهد بود.

گلچین با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی و اقناع مردم و پزشکان در خصوص این طرح گفت: نباید در راستای اجرای این طرح به گونه این عمل کنیم که باعث ایجاد نارضایتی اجتماعی شویم.

در ادامه این جلسه سایر اعضا نظرات، دغدغه ها و پیشنهادات خود را در زمینه اجرای طرح دارویاری بیان کردند.

1401/04/29