تجلیل رئیس سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو
رئیس سازمان غذا و دارو از مدیر و همکاران آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه تجلیل کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در پانزدهمین گردهمایی روسای آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو سراسر کشور، با اهدای لوحی از سوی دکتر دارایی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از مدیر و همکاران آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه تجلیل شد.

لازم به ذکر است آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بیرجند با دارا بودن پرسنل توانمند و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی، توانایی انجام کلیه آزمون های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنالیز دستگاهی بر روی نمونه های غذایی و آشامیدنی و بهداشتی را دارد.

1401/05/08