برگزاری سومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه
سومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با محوریت موضوع طرح دارویاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، سومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با حضور کلیه اعضا و محوریت موضوع طرح دارویاری در محل سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه با اشاره به اجرای طرح دارویار گزارشی از عملکرد معاونت غذا و دارو و نظارت هایی که توسط معاونت غذا و دارو و سازمان بیمه سلامت انجام شده ارائه کرد.

دکتر زهرا کیانی با بیان اینکه تاکنون هیچ گونه شکایتی در زمینه اجرای این طرح نداشته ایم افزود: تلاش می کنیم تا با نظارت و اجرای دقیق این طرح مردم از مزایای آن منتفع شوند.

دکتر اربابی مدیر کل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: مشکلی در زمینه پرداختی وجود نخواهد داشت و همواره در تلاشیم پرداختی داروخانه ها به موقع انجام شود و در این زمینه نگرانی وجود ندارد.

گفتنی است در این جلسه در خصوص مشکلات و ابهامات نظیر نگرانی داروخانه ها از جمله پرداختی بیمه ها، سامانه HIS بیمارستان ها و بروزرسانی آن ها و مشکلات بیمه روستایی بحث و تبادل نظر شد.

1401/05/11