معاونت غذا و دارو
برگزاري دوره آموزشي شناسايي پروفايل اسيدهاي چرب
دوره آموزشي شناسايي پروفايل اسيدهاي چرب و استرول هاي گياهي به روش گاز كروماتوگرافي (GC) در محل آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو بيرجند برگزار شد.

بر اساس اين گزارش اين دوره آموزشي با حضور كارشناسان آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي اين معاونت و با تدريس سركارخانم مهندس فرحناز غفاري كارشناس مسئول آزمايشگاه مرجع كنترل غذا و دارو سازمان غذا ودارو و به مدت 3 روز برگزار گرديد.
گفتني است: با برگزاري اين دوره آموزشي و راه اندازي دستگاه گاز كروماتوگرافي (GC) امكان بررسي و تشخيص تقلبات در روغن ها و فراوده هاي لبني در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو بيرجند فراهم گرديد.
پاپايان پيام/
کپی لینک کوتاه خبر: