معاونت غذا و دارو
برگزاري دوره آموزشي عملي ميكروبيولوژي در محل آزمايشگاه كنترل مواد غذايي
دوره آموزشي ميكروبيولوژي براي سه شاخص كمپيلو باكتر، ليستريا و يرسينيا در محل آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو برگزار شد.

بر اساس اين گزارش دكتر محمد خضري مدير گروه بخش ميكروبيولوژي معاونت غذا و دارو مشهد در اين دوره آموزشي به مدت 4 روز آموزش هاي لازم را به صورت عملي براي كارشناسان آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو ارائه داد.
انتهاي پيام/
کپی لینک کوتاه خبر: