معاونت غذا و دارو
برگزاري كارگاه آموزشي روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي
كارگاه آموزشي روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي ويژه كارشناسان نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي برگزار شد.

بر اساس اين گزارش در اين كارگاه آموزشي كه بالغ بر 30 نفر از كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي ، آزمايشگاه كنترل مواد غذايي معاونت غذا و دارو بيرجند و همچنين كارشناسان نظارت بر مواد غذايي شبكه هاي بهداشت و درمان حضور داشتند مباحث و موضوعات مرتبط با روش هاي نمونه برداري و شناسايي تقلبات در صنايع غذايي توسط خانم دكتر زينلي تدريس شد.
انتهاي پيام /
کپی لینک کوتاه خبر: