معاونت غذا و دارو
گفتگو مدير اداره غذا با برنامه راديويي سيب سلامت
رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي غذا و دارو بيرجند در برنامه زنده راديويي سيب سلامت صداي خراسان جنوبي كاهش مصرف نمك ، شكر و چربي را 3 فاكتور مهم در امر پيشگيري از بيماري هاي غير واگير دانست.

وي افزود: برنامه هاي اين هفته با محوريت كاهش مصرف قند، نمك و چربي، نشانگرهاي رنگ تغذيهاي، برچسب اصالت مبارزه با قاچاق كالا و ترويج و معرفي نشان ايمني و سلامت اجرا مي شود.
رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي غذا و دارو بيرجند در ادامه بر لزوم كاهش مصرف نمك ، شكر و چربي به عنوان سه فاكتور مهم در پيشگيري از بيماري هاي غير واگير تاكيد كرد.
پايان پيام /
کپی لینک کوتاه خبر: