BUMS
  • درباره معاونت
    • دفترچه تلفن
    • معرفی معاونت
    • امور اداری و عمومی
    • روابط عمومی
    • امور مالی
    • آمار و فناوری اطلاعات
    • قاچاق کالاهای سلامت محور
    • دفترچه تلفن 1
  • واحدهای معاونت
    • مدیریت دارو و مواد تحت کنترل
    • مدیریت نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی
    • مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • مدیریت فراوده های طبیعی ، سنتی و مکمل
  • خدمات معاونت
    • آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • امور دارو و فراورده های طبیعی ، سنتی
    • تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • مدیریت غذا ، آرایشی و بهداشتی
شفافیت شنبه 20 اردیبهشت 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

غذایی بهداشتی

دارو و مکمل

تجهیزات پزشکی

آزمایشگاه کنترل

  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • آرشیو اخبار
  • همایش روز جهانی ایمنی غذا در بیرجند برگزار شد
  • 1402/04/05 - 16:34
  • - تعداد بازدید: 281
  • - تعداد بازدیدکننده: 153
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
معاونت غذا و دارو

همایش روز جهانی ایمنی غذا در بیرجند برگزار شد

همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا با حضور مسئولان استانی و فعالان و تولید کننده گان صنایع غذایی خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد.

معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند،
معاون غذا و دارو دانشگاه در این همایش گفت: درسال 2018 مجمع عمومی سازمان ملل
متحد با توجه به اهمیت موضوع بیماریهای منتقله و مرتبط با غذا و مباحث ایمنی مواد
غذایی، 7ژوئن برابر 17 خرداد را به عنوان روزجهانی ایمنی مواد غذایی اعلام و در
تقویم خود به ثبت کرد
.

دکتر زهرا کیانی خاطرنشان کرد: این همایش در پنجمین سالروز جهانی ایمنی
مواد غذایی که با شعار
Food Standard Save Lives  نامگذاری شده است و به منظور افزایش
آگاهی و دانش عمومی در این خصوص و گرامیداشت زحمات دست اندرکاران در امر ایمنی
مواد غذایی در زنجیره مواد غذایی برگزار می گردد
.



وی با اشاره به اهمیت موضوع ایمنی مواد غذایی افزود: ایمنی غذایی بر
تمام زنجیره تولید و توزیع یک محصول اعمال می‌شود و یکپارچه بودن این فرایند امری
مهم در ایمنی غذایی است. ورود هرگونه آلودگی ناشی از خطرات بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی
و رادیولوژیکی به زنجیره تأمین غذا، ایمنی غذایی را دچار چالش می‌کند
.



دکتر کیانی ادامه داد: هدف اصلی ایمنی مواد غذایی، محافظت از مصرف‌کنندگان
مواد غذایی در برابر بیماری‌هایی است که از غذا انتقال پیدا می‌کنند. بیماری‌های
منتقل‌شده از طریق غذا طیف گسترده‌ای از جامعه را تحت‌تأثیر قرار خواهد داد
.



 معاون
غذا و دارو دانشگاه خاطرنشان کرد: سازمان غذا ودارو و معاونتهای غذا و دارو به
عنوان بازوی اجرایی، نظارت بر چرخه تولید، توزیع، نگهداری و مصرف مواد غذایی را بر
عهده دارند که مطابق دستورالعملها و بخشنامه های وزارت بهداشت در کلیه سطوح، کنترل
و نظارتهای لازم را در راستای تامین ایمنی مواد غذایی انجام می دهند
.



وی گفت: در این راستا و در راستای اجرای برنامه عملیاتی سازمان، در
معاونتهای غذا و دارو نظارت و کنترل مواد غذایی توسط مدیریت های نظارت بر مواد غذایی
در قالب صدور مجوزهای بهداشتی، بازرسی و نمونه برداری از واحدهای تولیدی، تشدید
نظارت بر مواد غذایی پرخطر، گشت های مشترک در رابطه با کالاهای قاچاق، اجرای طرح
PMS  (کنترل
در سطح عرضه)، پایش باقیمانده سموم و فلزات سنگین در میوه جات و سبزیجات انجام می
گیرد
.



وی همچنین به فعالیت های مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این
معاونت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 170 واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی
بهداشتی در سطح استان تحت نظارت این معاونت فعالیت دارند که در سال گذشته بالغ بر
755 مورد بازرسی از این واحدها انجام شده است
.



دکتر کیانی با اشاره به  بازرسی
و نظارت از فروشگاه های مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی و آرایشگاه ها ادامه
داد:  در این راستا در سال 1401 بالغ بر
422 مورد بازرسی گشت مشترک و 102 مورد نیز بازرسی میدانی انجام شده است
.



وی صدور،تمدید و اصلاح پروانه ها و مجوزهای بهداشتی را یکی از مهمترین
فعالیت های مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برشمرد و افزود: طی سال 1401
تعداد 321 فقره پروانه بهدشتی توسط این مدیریت مورد بررسی قرار گرفته و صادر شده
است
.



معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به اجرای طرح کنترل و پایش محصولات
در سطح عرضه
(طرح PMS)
گفت: سال گذشته بالغ بر 647 ماده خوراکی و آشامیدنی و 187 محصول آرایشی
و بهداشتی نمونه برداری و پایش شده است
.



وی همچنین اجرای طرح پایش  باقی
مانده فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی (میوه وسبزیجات)، صدور گواهی بهداشت
صادرات صدور گواهی اظهار مشاغل خانگی، آموزش و توانمند سازی مسئولین فنی واحدهای
تولیدی را از دیگر اقدامات مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت
برشمرد
.



همچنین در ادامه این جلسه رئیس اتاق بازرگانی خراسان جنوبی با تاکید بر
اهمیت موضوع ایمنی مواد غذایی گفت: علاوه بر موضوع ایمنی، امنیت مواد غذایی نیز بسیار
مهم و حائز اهمیت است
.



مهندس علیرضا خامه زر تاکید کرد: رشد تولید و ایجاد امنیت غذایی برای
هر جامعه ای بسیار ضروری و از جمله مسائل استراتژیک محسوب می شود
.



گفتنی است: در پایان این همایش از 3 واحد صنایع غذایی استان که در زمینه استقرار
سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی اقدامات موثری را انجام داده بودند تقدیر به
عمل آمد
.



پایان/



  • گروه خبری : اخبار زیرسایت معاونت غذا و دارو,اسلايد شو,اطلاع رساني واحدهاي توليدي
  • کد خبر : 46474
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

لیست اخبار

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • اطلاع رسانی
  • اخبار پر بازدید
06اردیبهشت

ضرورت حفظ زنجیره سرد با توجه به شرایط فصلی و احتمال قطعی برق

06اردیبهشت

جمع آوری و فراخوان فرآورده طبیعی پروکید پویا- گسترش میلاد فارمد

06اردیبهشت

جمع آوری و فراخوان فرآورده طبیعی کپسول فمی لاکت- زیست تخمیر

03اردیبهشت

قطعی برق و حفظ زنجیره سرد داروها

25فروردین

ریکال آمپول آمینوفیلین (آمینودیک) شرکت کاسپین تامین با سری ساخت283 و 284

25فروردین

موجودی قرص سی لاکس پلاس در جمعیت هلال احمر استان

25فروردین

ریکال آمپول آمینوفیلین (آمینودیک) شرکت کاسپین تامین

1دی

انواع انسولین های آنالوگ یا قلمی

29آبان

واکسن فلوگارد (یا واکسن آنفولانزای ایرانی)

5آبان

ریکال قرص ارگوتامین سی برندهای migrasyd , cofergo , migraliv

23آذر

در خصوص ثبت منبع (اخذ پروانه بهره برداري بهداشتي ) از طريق سامانه ttac

12تیر

عدم اخذ مجوز محصولات با نام تجاري دكتر بيز ( قهوه فوري با قارچ گانودرما و پودرسبوس برنج ) از سازمان غذا و دارو

11تیر

ثبت نام سازمانهای متقاضی اقلام حفاظت فردی در سامانه TTAC

23مهر

تشریح برنامه های گرامیداشت 24 مهر روز جهانی غذا

دانستنیهای معاونت غذا و دارو
گالری عکس
فرآورده های غیرمجاز و تقلبی و قاچاق
سامانه تبادل تجهیزات و ملزومات مصرفی
آدرس

خراسان جنوبی - شهرستان بیرجند- خیابان معلم - میدان مادر- معاونت غذا و دارو

کدپستی

۹۷۱۷۸۴۴۷۴3

تلفن

056-32395700

ایمیل

fdo@bums.ac.ir

دورنگار

056-32381107

لینک های معاونت

درباره معاونت
ارتباط با ما
همکاران معاونت
نقشه سایت
سازمان ملی استاندارد ایران
سازمان بیمه سلامت ایران
آرشیو اخبار
آرشیو اطلاعیه ها
درگاه ملی مجوزهای کشور
آزمایشگاههای همکار
مرکز اطلاعات دارویی ایران
سایت اداره کل تجهیزات پزشکی

لینک های دانشگاه

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 3
تعداد بازدید امروز: 967
تعداد بازدید کل: 287460
آخرین به روزرسانی: 1404/02/20 07:15

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

طراحی سایت نیافام

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: