معاونت غذا و دارو
اجراي برنامه آموزشي در محل مركز تحقيقات ديابت بيرجند
برنامه آموزشي و اطلاع رساني با محورهاي كاهش مصرف قند، نمك و چربي در محل مركز تحقيقات ديابت بيرجند برگزار گرديد.

پزشكي بيرجند، به مناسبت روز جهاني غذا برنامه آموزشي با محورهاي كاهش مصرف
قند، نمك و چربي در محل مركز تحقيقات ديابت بيرجند برگزار گرديد.
بر اساس اين گزارش، اين برنامه آموزشي با اهداف كاهش مصرف
نمك، قند ، چربي و معرفي نشانگرهاي رنگي
تغذيه اي به بيماران تحت نظارت مركز تحقيقات ديابت بيرجند برگزار شد.
كارشناسان اداره
نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در اين برنامه ضمن
معرفي نشانگر هاي رنگي تغذيه اي در خصوص ضرورت كاهش مصرف نمك، قند ، چربي توضيحات
لازم را بيان كردند.
ياد آور مي شود:
توزيع پمفلت هاي آموزشي از ديگر برنامه هاي اين برنامه بود.
پايان پيام/


کپی لینک کوتاه خبر: