معاونت غذا و دارو
انجام آزمون روش تعیین درصد و شناسایی انواع الکلها در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
راه اندازی روش تعیین درصد و شناسایی انواع الکل ها با استفاده از دستگاه گازکروماتوگرافی (GC) در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی بیرجند

پزشکی بیرجند، با توجه به شیوع ویروس کرونا و افزایش مصرف محلولهای ضد عفونی و تقلب
گسترده در خصوص الکل مصرفی در این محصولات ، روش تعیین درصد و شناسایی انواع الکل ها
با استفاده از دستگاه گازکروماتوگرافیGC) ) در آزمایشگاه
کنترل غذا و دارو این معاونت راه اندازی گردید.
مدیر در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی بیرجند
گفت: روش آنالیز پیشرفته کروماتوگرافی گازی بی شک یکی از روشهای نوین و جدید در تشخیص
و بررسی تقلبات می باشد.
مهندس زهره کامیار خاطرنشان کرد: با راه اندازی دستگاه گاز کروماتوگرافی (GC)
امکان
بررسی و تشخیص تقلبات در محلولهای ضد عفونی بر پاییه الکل در آزمایشگاه کنترل مواد
غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بیرجند فراهم گردیده است.
پایان پیام/
کپی لینک کوتاه خبر: