معاونت غذا و دارو
برگزاری جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی شهرستان قاین
جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی شهرستان قاین در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

معاونت غذا و دارو دانشگاه، جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی
موادغذایی، آشامدنی ،آرایشی و بهداشتی شهرستان قاین در محل فرمانداری این شهرستان
برگزار گردید.
معاون غذا و
دارو دانشگاه در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال 1400 از سوی مقام معظم با
عنوان " سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" گفت: در همین راستا
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصمیم گرفت تا با تشکیل کمیته ای مشکلات
و موانع احتمالی موجود در مسیر واحدهای تحت نظارت این معاونت را بررسی و در زمینه
تسریع در رفع این مشکلات اقدام نماید.
دکتر غلامرضا
آهنی ادامه داد: به همین منظور برنامه ریزی کردیم تا با حضور در شهرستان ها در
خصوص واحدهای مستقر در محل هر شهرستان با حضور مسئولان شهرستانی برنامه ریزی نماییم.
وی ادامه داد: در
حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیشترین حجم کاری مرتبط با بحث تولید در حوزه
معاونت غذا و دارو است چرا که تمامی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی
و بهداشتی ، دارویی و تجهیزات پزشکی مجوزهای بهداشتی تولید خود را از این معاونت دریافت
می نمایند.
دکتر آهنی
خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشترین تعداد واحدهای تولیدی در سطح استان در
شهرستان قاین مستقر هستند تصمیم گرفته شد تا در اولین جلسه با حضور در این شهرستان
مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان را مورد بررسی قرار دهیم.
وی با اشاره به
ظرفیت های خوب واحدهای تولیدی شهرستان قاین گفت: تلاش خواهیم می کنیم تا با
تسهل بیش از پیش برخی از امور از جمله
روند اخذ مجوز های بهداشتی ، به رونق تولید و توسعه واحدهای تولیدی کمک کنیم.
فرماندار
شهرستان قاین نیز در این جلسه ضمن تشکر از اقدام معاونت غذا و دارو در امر برگزاری
جلسات رفع موانع تولید و همچنین حمایت ها و کمک های معاونت غذا و دارو بویژه در
دوران شیوع بیماری کرونا گفت: در سطح شهرستان قاین بیش از 80 واحد تولیدی فعالیت
دارند که بیشتر آنها در حوزه مواد خوراکی، آشامیدنی و یک واحد نیز بهداشتی هستند.
کریمی اظهار
داشت: شهرستان قاین مرکز تولید محصولات مهم و استراتژیک استان و حتی کشور از جمله
زعفران و زرشک است بطوری که سالانه بطور متوسط 22 تن زعفران خشک و 28 هزار تن نیز
زرشک خشک در این شهرستان تولید می شود.
وی با اشاره به
اهمیت تولید محصولات سالم و ارگانیک گفت: باید با تغییر روشهای تولید محصولات
کشاورزی به سمت تولید محصولات ارگانیک و صاورات محور حرکت کنیم.
پایان پیام/
