معاونت غذا و دارو
برگزاری کارگاه آموزشی تاثیرکودهای شیمیایی و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
کارگاه آموزشی تاثیرکودهای شیمیایی و باقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی در محل معاونت غذا و دارو بیرجند برگزار شد.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، کارگاه آموزشی تاثیرکودهای شیمیایی
وباقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی ویژه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و
مسئولین فنی واحدهای تولیدی در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو بیرجند و به صورت
ویدئوکنفرانس برگزار شد.
بر اساس این گزارش در این کارگاه آموزشی کارشناسان اداره
نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و همچنین کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت
و درمان استان آموزش های لازم را در خصوص مباحث مرتبط با تاثیرکودهای
شیمیایی وباقیمانده سموم درمحصولات کشاورزی فرا گرفتند.
گفتنی است؛
مباحث علمی این دوره توسط آقایان دکتر سیاری و دکتر مودی تدریس گردید.
انتهای پیام/
کپی لینک کوتاه خبر: