معاونت غذا و دارو
تشریح بخشی از اقدامات معاونت غذا و دارو دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی
دکتر زهرا کیانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه بخشی از اقدامات این معاونت در ایام نوروز 1401 را تشریح کرد.

به
گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با تبریک سال نو و
آرزوی سالی سرشار از سلامتی و شادکامی برای عموم هموطنان گفت: سلامت و اصالت
محصولات سلامت محور مثل دارو،
لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد خوراکی و آشامیدنی، ملزومات و وسایل مصرفی پزشکی از اهمیت
زیادی برخوردار است و باعث حفظ و بهبود سلامت ما خواهد شد.
دکتر زهرا کیانی
افزود: انتظار می رود، امسال هم مثل سال های قبل به توصیه های آموزشی که ارائه می
شود توجه گردد و محصولات دارای نام و نشان و قانونی کشور را استفاده کنیم تا
سلامتی خود، خانواده و جامعه تامین شود.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به فعالیت های این معاونت در ایام
تعطیلات نوروزی افزود: تشدید نظارت بر مراکز عرضه کالاهای سلامت محور از دو طریق
انجام بازرسی های ادواری و کنترل مستمر و همچنین
برگزاری گشت های مشترک بازرسی با سایر نهادها از جمله پلیس ، اتاق اصناف،
سازمان صمت و معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شده است.
دکتر زهرا کیانی
به بازرسی های انجام شده از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور در سطح استان اشاره کرد
و افزود: علاوه بر بازرسی های برنامه ریزی شده توسط کارشناسان در قالب دیدار
نوروزی نیز از 8 داروخانه سطح شهر و داروخانه های بیمارستان های مرکز استان و
همچنین 2 کارخانه و 3 کارگاه تولید مواد غذایی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه
بازدید انجام شده است.
وی با اشاره به
فعالیت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی این معاونت در ایام تعطیلات نوروزی
گفت: آزمایش و بررسی نمونه های ارسالی از معاونت بهداشتی دانشگاه، نمونه های
شکایتی و طغیانی توسط این آزمایشگاه در ایام نوروزی انجام شده است.
وی در پایان
خاطر نشان کرد: در زمینه اطلاع رسانی داروها و سموم و کمبودهای دارویی نیز سامانه
190 با حضور داروسازان این معاونت از ساعت 7/30 صیح الی 20/45 شب پاسخگوی تماس ها
و سوالات مردم است.
پایان پیام/